واژگان دوره مقدماتی: نحوه بیان سال در انگلیسی

ساخت وبلاگ

در ادامه مباحث آشنایی با ماه های میلادی و بیان تاریخ میلادی، در این قسمت به نحوه بیان یک تاریخ مشخص با استفاده از عدد سال در انگلیسی پرداخته شده است. لطفا پیش از مطالعه متن، فیلم آموزشی را مشاهده فرمائید.

برای دانلود این فیلم باید عضو سایت شوید. در صورتی که عضو سایت هستید اینجا کلیک نمایید و اگر عضو سایت نیستید برای عضویت در سایت اینجا کلیک نمایید.

نحوه بیان عدد سال در انگلیسی

به این مثال توجه فرمائید: جمله «سال ۱۳۵۰ من در این شهر بودم». دلیل پرداختن به این موضوع، تفاوت بیان این عدد در زبان انگلیسی با زبان فارسی است. به طوری که بر خلاف زبان فارسی، در زبان انگلیسی چهار عدد تاریخِ سال به صورت یک عدد ریاضی بیان نمی شود.

حتما بخوانید: دوره مقدماتی زبان انگلیسی

به عنوان مثال، در مثال‌های قسمت ۹ کتاب، عدد اول به صورت ریاضی، one thousand eight hundred and thirty five خوانده می شود؛ اما استفاده از این روش خواندن برای بیان تاریخ، بسیار طولانی است. چند قاعده ساده برای قرائت صحیح و راحت این اعداد به عنوان تاریخ سال وجود دارد که در ادامه بیان شده است.

قاعده اول

در بیان سال، در حالت کلی، چهار رقم به صورت دو عدد دو رقمی بیان می‌شود. این یک قانون کلی است. به عنوان مثال، سال ۱۸۳۵‌، به صورت eighteen thirty-five خوانده می شود.

قاعده دوم

این قاعده در حاشیه قاعده اول بیان می شود. به طوری که برای بیان اعداد سال هایی که به ۲ صفر ختم می شوند، از این قاعده استفاده می شود. بر اساس این قاعده مواردی که عدد سال به دو صفر ختم می شود، عدد دو رقمی اول بیان شده و بعد از آن لفظ hundred قرار می گیرد. به عنوان مثال، عدد ۱۸۰۰ به صورت eighteen hundred خوانده می شود. استفاده از این روش را می توان به این صورت توجیه کرد که هزار و هشتصد سال معادل هجده تا صد سال است.

قاعده سوم

قاعده سوم مربوط به سال‌هایی است که دهگان عدد دو رقمی دوم آن صفر است. در این قاعده از قاعده دوم استفاده شده و دو رقم اول به صورت عدد دو رقمی اول و سپس hundred خوانده شده و دو رقم دوم، فقط بر اساس یکان آن خوانده می شود. به عنوان مثال، سال ۱۹۰۱ به صورت nineteen hundred and one خوانده می شود.

قاعده چهارم

قاعده چهارم مربوط به سال هایی همانند ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۹ می باشد، این تاریخ‌ها به دو صورت بیان می شوند. در حالت اول به صورت two thousand and one تا two thousand and nine بیان می شوند. در حالت دوم که بیان خلاصه شده حالت اول است، با حذف and‌ به صورت two thousand one تا two thousand nine بیان می‑شوند.

برای اطمینان از یادگیری قواعد بیان شده، در ادامه مثال های قسمت ۹ در قالب جمله «من در این تاریخ در شهر تهران بودم» بیان شده است.

حتما بخوانید: آموزش گرامر انگلیسی

نکته ای که باید در این بخش مورد توجه قرار گیرد، استفاده از حرف اضافه in‌ قبل از بیان قید زمانِ سال است.

تاریخ اول با استفاده از قاعده اول به صورت زیر بیان می شود.

.I was in Tehran in eighteen thirty-five

تاریخ بعدی با توجه به ختم شدن به دو صفر، با استفاده از قاعده دوم خوانده می شود.

.I was in Tehran in nineteen hundre

تاریخ بعدی سال ۱۹۹۰ است که با استفاده از قاعده اول خوانده می شود.

.I was in Tehran in nineteen ninety

تاریخ بعدی سال دو هزار به صورت زیر بیان می شود.

.I was in Tehran in two thousand

سال دو هزار و پنج که از اعداد بین ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۹ است بر اساس قاعده چهارم خوانده می شود.

.I was in Tehran in two thousand and five

.I was in Tehran in two thousand five

سال ۲۰۱۸ نیز با استفاده از قاعده اول قابل بیان است.

.I was in Tehran in twenty eighteen

این فیلم آموزشی، یک قسمت از ۳۰۰ قسمت دوره «مقدماتی آموزش زبان انگلیسی» میباشد. برای خرید این محصول، از طریق لینک زیر اقدام فرمایید.

مرجع آگهی های استخدامی...
ما را در سایت مرجع آگهی های استخدامی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : استخدام کار estekhdamha بازدید : 208 تاريخ : پنجشنبه 18 بهمن 1397 ساعت: 4:54